Fa ceva zilnic - retrospectiva

La inceputul lunii decembrie m-am alaturat unei provocari de a face ceva zilnic. Am pornit in forta, ca urmatoarele doua saptamani sa lucrez ceva aproape in fiecare zi. Ba intr-o noapte nu am dormit si am lucrat de la 1 la 5 dimineata cateva dintre ornamentele de brad. Pot spune ca nu am simtit deloc oboseala, ci doar entuziasm si bucurie, probabil cele doua elemente pe care le ai cand faci ceva cu drag mult si din placere.

Dupa ce am dus la capat aproape toate ornamentele am intrat intr-o perioada de blocaj. Nu stiam ce sa mai fac si nici nu ma puteam aduna sa fac ceva, orice! Cred ca m-a tinut cam o saptamana starea pana am mai miscat un pic si mi-am propus sa fac ceva, oricat de mic ar fi, indiferent daca am stare sau nu.

Am reusit sa fac 9 reni din fetru, manusi-ornament de brad din fetru si materiale reciclate, portofele/port-farduri, o parte cusute la masina, o parte de mana si trei coliere din margele.Planul mai mare era sa-mi fac si un magazin online, dar nu m-am hotarat nici acum unde va fi. Variantele erau/sunt Breslo, Crafty, Etsy.com sau un magazin cu domeniu propriu. Fiecare varianta are minusurile si plusurile ei, ramane sa mai analizez si sa decid ce voi face.

Tot la capitolul "fa ceva zilnic" am reusit sa-mi modific, aranjez niste haine care fie aveau nevoie de modificari, fie trebuiau cusute, fie, fie, fie si care erau in spatiul de neterminate. Inca mai sunt cateva, dar e ceva si ce am reusit sa fac pana aici.

Pe tema aceasta am mai scris o postare la o saptamana dupa ce m-am aventurat sa fac ceva zilnic si poate fi gasita aici. Acolo scriam ce reusisem sa fac in prima saptamana de "lucru".

Comments

Popular posts from this blog

Dieta ketogenică - 2 (meniu şi păreri)

Viata mai simpla - Sapun lichid facut in casa

Zile în imagini şi cuvinte