Tuesday, March 19, 2013

Martea gradinaritului

Scriam saptamana trecuta despre ce mi-as dori sa fac in gradina. Afara este cald, dar eu am sa mai astept un pic inainte sa ma apuc de gradinarit. Pana una alta mi-am cumparat seminte de plante. E tare greu sa ma pot abtine sa nu cumpar seminte de plante. Imi amintesc cum si anul trecut mergeam la supermarket si stateam minute intregi in fata standului cu seminte, flori, plante si ustensile de gradinarit gandindu-ma ce mi-ar place sa iau/folosesc.


Dupa cum spuneam in postarea anterioara, aveam ceva seminte (le puteti vedea mai sus), dar mi-am refacut stocurile cu urmatoarele:


Sfecla rosie, salata, morcovi.


Salata, busuioc si iar morcovi.


Nu stiu daca sa fac rasaduri, pentru ca nu prea am unde. Casa e de asa natura pozitionata ca avem lumina naturala doar pe hol, iar holul este ingust si deja incarcat, numai rasadurile mele nu ar avea loc. Din acest motiv am zis ca voi mai astepta un pic sa se mai stabilizeze vremea si voi planta direct in gradina, unde voi improviza niste mici solarii.




Mai sus e un plic cu seminte de sfecla rosie. Semintele sunt prinse de o banda de hartie subtire (asemenatoare cu servetelul) si care se planteaza direct in pamant. Mi se pare o idee super si cred ca ajuta mult.

Voi ce veti face anul acesta in gradina?


5 comments:

  1. Eu am cumparat seminte si vreau sa imi fac singura rasadurile.Am cumparat ca si tine cam de toate.Saptamana aceasta vreau sa ma apuc de treaba.
    Spor la gradinarit!

    ReplyDelete
  2. Eu nu am gradina, si nici lumina prea buna in balcon, asa ca ma rezum la a cumpara cateva floi in primavara, pt ca altfel nu cresc!


    Sa ai spor!

    ReplyDelete
  3. Noi inca visam la ce vom face in gradina...inca nu avem gardul care s-o imprejmuiasca!dar incep sa fiu din ce in ce mai dornic de astfel de activitati si acum astept copacelul de la vALLuntar sa ii gasim un locusor bun, aici in Constanta, pe langa bloc, sa il putem vedea crescand!Spor la gradinarit!

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...