Wednesday, July 24, 2013

Anti-lene back in town

Azi relansez ziua anti-lene, pentru ca lucrurile stau destul de rau la acest capitol :). Cu toate ca am dus la capat multe lucruri pe care vroiam sa le finalizez, am nevoie de acest "reminder" privind lucrurile pe care trebuie sa le fac pe viitor.



Din seria anti-lene azi am reusit sa fac curat in doua dulapuri pe care le tot ocoleam.

Si as vrea sa vizitez un second hand sa cumpar niste tricouri din care sa fac si eu ceva in genul acestui covoras:

... sau in genul acestuia:


Va provoc si pe voi azi sa fiti anti-lene! Ce ati vrea sa duceti la capat azi din seria lucrurilor amanate de multa vreme?


10 comments:

  1. eu nu te incurc azi :))) mi-e o leneee...

    ReplyDelete
  2. Cum se fac covorasele? Arata tare fain!

    ReplyDelete
  3. Alina, nu am instructiunile, nu le-am gasit, dar din ce vad ar fi fasii din tricouri mai vechi, impletite in trei, apoi impletitura aceasta cusuta la masina.

    ReplyDelete
  4. Faine covorasele:) daca faci sa ne arati, eu azi am plecat la 5 de la job ca nu mai puteam...si toata ziua parca am fost lenesa, am facut totul incet, incet, incet...Ma revansez eu maine si zilele urmatoare (si fata de datoria la tine la fel, am fost extrem de ocupata).

    ReplyDelete
  5. Ancuta, sigur ca va arat. Sper sa-mi iasa, chiar as avea nevoie de vreo 3 pentru bai si hol.

    Cu dulceata, stai linistita. Cand e timp, nu e graba! Cu masterul cum stai? Cand ai examen de admitere?

    ReplyDelete
  6. Irina, am vazut un covoras de genul ala la pentru baie la Anca si Ada, nu stiu daca le stii blogul, uite aici: http://ornamentehandmade.wordpress.com/2013/07/02/reutilizare-creativa-covor-crosetat-din-fulare/
    Sper sa nu te superi ca am pus link-ul, poti sa il stergi dupa ce vezi despre ce e vorba.

    In rest, lene mare de tot si la mine, ori nu mi-am revenit dupa vacanta, ori imi mai trebuie inca una!

    ReplyDelete
  7. Iuliana, draguta mea, multumesc mult de link! Chiar e o idee super si rezultatul e spectaculos. Nu stiam nici blogul, e binevenit pentru inspiratie.

    Treaba asta cu covorase din materiale reciclate e in genul la covoarele acelea care se purtau pe vremuri pe la tara, doar ca erau cumva tesute, nu stiu cum sa explic exact. Stiu ca se faceau si carpe pentru sters prin tehnica asta.

    ReplyDelete
  8. Am fost admisa la buget, ieri seara au afisat, asta inseamna o economie foarte mare :) pe care o pot investi intr-un curs de formare pe care imi doream sa il fac. A, si inca ceva am vazut la doamnele de serviciu de la noi carpe de sters praful (bucati de material de tricou care raman la o fabrica de confectii) - aveau 2 sacose burdusite si erau aceeasi nuanta-poate gasesti asa ceva sigur sunt ieftine, altfel doamnele ar sterge praful cu hartie sau lavete:)

    ReplyDelete
  9. Ai planuri mari;astfel de lucruri, legate de cusut si impleteala se prind cam greu de mana;prefer sa citesc, sa pictez...sa sculptez...daca as avea spatial necesar!

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...