Saturday, August 31, 2013

Hartia aprinde imaginatia


Un alt articol din seria "articole care ma inspira". Pastrez aceasta pagina de revista de multi ani, nici nu cred ca mai exista pe piata revista Unica. Ideile prezentate aici sunt simple, le poate face oricine care are cateva servetele frumoase la indemana. Cred ca la o masa festiva, sau la o masa oarecare careia vrem sa-i dam o nota de originalitate, astfel de decoratiuni simple pot fi de mare efect. Le voi incerca si eu cat de curand, dupa ce voi achizitiona cateva serevtele in culori diferite.

"O masa in doi obisnuita poate fi transformata intr-una festiva, folosind cu imaginatie banalele servetele colorate. Asa ca, in loc sa le asezi impaturite, in partea dreapta a farfuriei, sub tacamuri, incearca urmatoarele mini-decoratiuni. Ai nevoie doar de imaginatie, un pic de rabdare si multe servetele colorate.

Flori din servetele

Alege 3-4 servetele colorate si pune-le unul peste altul. Strange-le, pastrand colutrile in sus. Printre cute, aseaza cateva praline si pune buchetelul astfel format in mijlocul mesei.

Vaza decorata cu servetele

Cateva servetele colorate si impaturite cu colturile in sus se leaga la baza cu o funda pentru cadouri. Buchetelul astfel obtinut aseaza-l intr-o vaza mica sau intr-un suport de lumanari.

Servetel, cornet de inghetata

Impatureste sub forma unui cornet de inghetata un servetel uni sau viu colorat. Leaga-l la baza cu o funda pentru cadouri asortata. Aseaza cornetul pe farfurie si umple-l cu floricele sau dulciuri.

Buchet de flori din servetele

Cauta servetele in toate nuantele de verde si impartureste-le cu colturile in sus. Printre ele aseaza cativa boboci de flori din hartie, plastic sau naturali si cateva crengute ornamentale de verdeata.

Ceasca de cafea colorata

Alege doua servetele cu imprimeuri florale colorate si impatureste-le cu colturile in sus. Aseaza-le in cana de cafea. Rezultatul e mai spectaculos in urma impaturirii dezordonate.

Parfumatul servetele

Impatureste frumos doua servetele diferit colorate si aseaza pe ele un buchetel de flori. In partea stanga a farfuriei, intr-o vaza mica, pune cateva fire din aceleasi flori. Vei avea o masa parfumata."

Articol din revista Unica.


No comments:

Post a Comment

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...