Thursday, November 7, 2013

Si eu imi rasfat toamna aceasta parul cu produse apicole

In urma cu aproape o luna aflam de la Raluca despre campania de testare pentru bloggeri a produselor complexului apicol Veceslav Harnaj. Cum campania respectiva se incheia pe data de 14 octombrie, iar eu am trimis mail pe 12, la mijloc fiind si un weekend, cred ca am ratat campania la mustata, cum s-ar zice. Dar am dat like paginii de Facebook a compelxului apicol Veceslav Harnaj si a ramas sa fiu pe faza pentru o urmatoare campanie.


Noutati ale complexului apicol Veceslaj Harnaj

Ieri am vazut ca pe pagina lor de Facebook era trecut linkul catre o recenzie a produselor si am intrebat intr-un comentariu cand va fi urmatoarea campanie de testare. Am aflat ca e una chiar in derulare si mi s-a sugerat sa trimit si eu un email daca sunt interesata. Zis si facut.

Parul meu trece printr-o perioada de rebeliune si este foarte uscat, gratie uscatorului de par pe care am fost nevoita sa-l folosesc mai des in ultima vreme. Asa ca, pentru mine, orice ar contine miere si alte bunatati ale stupului este egal cu "imi rezolva orice problema" :). Gama pentru care am optat sa o testez este Apidermaliv, pentru ca s-ar potrivi problemelor mele actuale ale parului. In aceasta gama se regaseste un balsam ultranutritiv de par  cu unt de shea, ulei de masline, laptisor de matca si masca ultranutritiva de par, care contine aceleasi produse naturale de mare folos pentru parul uscat si deteriorat.

Pasii pentru inscriere sunt destul de simpli. Dupa ce am trimis email in care mi-am exprimat dorinta si am spus ca am si un blog, am primit un raspuns in care mi s-a spus ca trebuie sa mentionez intr-o postare pe blogul meu faptul ca eu ma inscriu la aceasta campanie. Dupa ce voi incheia acest articol, voi trimite un email catre biroul de marketing al complexului apicol cu link catre aceasta postare, plus datele mele din buletin. Cam intr-o saptamana va trebui sa ridic coletul de la posta, dupa care testez produsele si fac o mica recenzie a acestora tot aici pe blog.

Deci nu pot spune decat ca sunt super incantata si bucuroasa de aceasta ocazie. Daca v-ar interesa si pe voi, zic sa fiti pe faza pentru urmatoarea campanie de testare.

Inainte de a incheia aceasta postare, am sa copiez aici doua fraze din descrierea complexului apicol Veceslav Harnaj de pe site-ul lor, pentru ca mi s-a parut interesant si e o informatie de care nu aveam habar:

"Apicultura in Romania este legata de numele Veceslav Harnaj. In 1957, profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, impatimiti apicultori, au infiintat Asociatia Crescatorilor de albine (ACA). Prima asociatie nationala a breslei apicultorilor din Romania, ACA este un sprijin real pentru apicultura si apicultorii Romaniei.

Veceslav Harnaj a incurajat dezvoltarea organizata si sistematica a apiculturii: a initiat cursuri de pregatire si specializare pentru apicultori, a stimulat apicultorii prin practicarea unor preturi avantajoase pentru produsele achizitionate de la apicultori, politica neintrerupta a Complexul Apicol pana in zilele noastre."

Mai mult aici.

3 comments:

  1. Eu le-am primit joi. Abia astept sa le incerc.

    ReplyDelete
  2. eu n-am primit nimic.Mi-au cerut adresa pana in ora 15, i eu pe la 8 seara am deschis mailul, deci nu stiu daca o sa mai primesc ceva.

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...