Saturday, April 23, 2016

O săptămână în aceiaşi blugi

Mi s-a părut foarte amuzant cum "m-a apucat" curăţenia în haine săptămâna trecută, dar vă asigur că pe mine mă vizitează ciclic aceleaşi nevoi imperioase de curăţenii lăuntrice şi cred că nu doar eu le trăiesc în perioada asta din an când iarna se îngemănează cu primăvara. Rezultatul e îmbucurător, cel puţin săptămâna asta m-a făcut să mă simt foarte eu în ceea ce am purtat, iar reacţiile, deşi nu pe ele le-am vizat, au fost foarte vaste (multe colege mi-au zis că am "înflorit", o fi iar crema de faţă folosită? :))

Azi mă gândeam că am purtat aproape o săptămână la rând aceiaşi blugi, dar în nici una din zile n-aş fi zis că e acelaşi lucru pe mine.

Dovada:

Luni


Blugii ăştia vor dispărea din dulap în curând şi nu-s cei din zilele următoare.

Marţi


Miercuri


 Peste am avut sacoul pestriţ purtat şi sâmbătă.

Joi - n-am reuşit să fac o poză. Aceiaşi blugi, o cămaşă din voal albă cu un guleraş din mărgele brodate la baza gâtului şi balerinii cu vârf ascuţit. Peste sacoul verde.

Vineri 


Sâmbătă


În picioare pantofii roşii din piele purtaţi şi miercuri.

Mâine, duminică fiind am să pun ori una din rochiţe, ori altceva pe mine.

Me happy :).

13 comments:

  1. Îmi place modestia ta! Puține sunt persoanele care recunosc faptul că au mers îmbrăcate o săptămână cu aceeași pereche de pantaloni. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nu e modestie, e o leaca de nesimtire, ca n-am timp sa ma gandesc ce vor zice altii de mine... sunt ceea ce sunt :).

      Delete
  2. :)) eu am o singura pereche de blugi asa ca...imi cumpar fix una pe an:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eu nu prea mai purtam pantaloni, dar acum de cand lucrez cu copiii sunt mai practici blugii/pantalonii...

      Delete
  3. Eu nu pot. Am încercat, dar nu-mi reușește. Azi am fost cu Ioan la doctor, are otită. :( Ne-am dus cu taxi, apoi ne-am întors pe jos că așa a vrut copilul. Ne-a prins ploaia pe la jumătatea drumului și cum l-am adus în brațe, mi-am făcut "varză" blugii (am călcat în bălți). Blugi curați, îi purtasem doar de 2 ori săptămână asta. Am 2 perechi de blugi și o pereche de pantaloni din alt material. Bluze la fel, puține de tot (mi-am reevaluat și eu dulapul anul acesta și am mai redus din ele). Momentan sunt insuficiente, trebuie să-mi iau niște haine.
    Dacă merg în parc cu copiii, mă joc cu ei la nisip și-mi prăfuiesc pantalonii. Îi bag la spălat când ajung acasă...
    Cred că asta cu o singură pereche de pantaloni/săptămână merge pentru persoane fără copii sau persoane cu copii care nu se joacă cu aceștia sau femei cu mașină sau mame care stau la curte... Ai înțeles ideea.

    *Îmi place costumația ta de miercuri (foarte mult) și cea de vineri. :)
    **În liceu am avut, la un moment dat, o singură pereche de blugi (îi spălăm la sf. de săptămână). Ai mei părinți nu au stat niciodată prea bine financiar vorbind...
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai perfecta dreptate, Adelina! Mamele cu copii multi nu prea pot pastra hainele curate mult timp. Asa patesc si eu! Dar Irina e singura!

      Delete
    2. Adelina, uite ca a raspuns Anca pentru mine. Acum imi permit sa port acelasi articol vestimentar zile la rand... desi de cand lucrez cu copiii la scoala ajung sa ma mudaresc si eu mai des, ba stau in genunchi sa-i ajut cu ceva, ba imi cade mancare pe mine... saptamana trecuta a fost una mai lejera si de aici permisivitatea de a purta aceiasi blugi, nu am apucat sa-i murdaresc :).

      Delete
    3. eu pentru parc si gradina am un pantalon separat, de trening, de fas. Il spal ( clatesc in lighean cand vinm pana se usuca pamantul pe ei) si se usuca repede. Au deja 8 ani si inca arata bine. E drept, fiica mea nu mai tre luata in brate, imi mai sare in spate prin surpriza si impactul cu 25kg e dur :D ; dar la coada sapaligii ... :D

      Vara port colanti cu tricou lung/rochite. Am cateva perechi, cusute de mine (sper sa mai incap in cele de anul trecut :D )

      Delete
  4. si eu port o sapt. aceeasi pereche de pantaloni, dar cand e mai cald alternez 1-2 zile cu fusta si dres.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eu recent am reluat purtatul de blugi. ani de zile am purtat NUMAI fuste. Te pup, Cleo!

      Delete
  5. Hristos a inviat! :) cu drag, Ioana
    P.s. esti frumoasa in toate pozele!

    ReplyDelete
  6. toate bune? nu ai mai scris de ceva timp :)

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...