Monday, December 4, 2017

Cum v-a fost mini-vacanţa?

Nu ştiu cum a fost pentru voi mini-vacanţa aceasta cu 1 decembrie şi 30 noiembrie, dar pentru mine a fost mult prea mult. De ce? Pentru că mi-am luat şi miercuri, 29 noiembrie şi luni, 4 decembrie liber şi, vorba aceea, mi-a ieşit pe nas atâta vacanţă!

Deşi a fost bine, m-am văzut cu câteva persoane, am lenevit de mi s-a făcut rău, am făcut curat, am mai aruncat o tură de nimicuri, am mai făcut nişte liste, deja luni eram plictisită şi doritoare să merg la serviciu.

Mă bucur mult că mâine mă întorc acolo. Deşi trec uneori prin nişte situaţii pe care nu le mai suport, şi doar am scris de atâtea ori aici despre ele, trăgând linie e bine unde sunt. E un loc unde te poţi dezvolta, e un loc în care m-am învăţat şi în care ştiu să-mi jalonez atribuţiile de lucru şi, partea cea mai bună, mi le jalonez cam singură, cu excepţia momentelor când şeful ăl mare îmi dă ceva de făcut.

Abia aştept să am de ce să mă trezesc mâine dimineaţa, să mă îmbrac frumos, să mă aranjez, să mă parfumez, să fiu într-un grafic prinsă timp de 8h, ca apoi să mă simt "obligată" de împrejurări să-mi organizez restul orelor rămase din zi, să mă culc noaptea devreme şi să am un somn odihnitor, nu să mă culc dupa ora 12, pentru că am timp la discreţie, iar a doua zi să fiu buimacă până mă trezesc şi tot aşa...

Bottom line, sunt încântată că muncesc.

În altă ordine de idei, azi eram pusă pe fapte mari, am vrut să ţin iar regimul Oshawa. Adică 10 zile să mănânc doar orez, grâu, hrişcă şi mei în toate formele: pâinci, fiert, copt... Detalii aici despre această dietă. Am reuşit să ţin până la ora 17 când numai ideea că trebuie să mă apropii iar de orez şi grâu mă făcea să icnesc. Ideea e că l-am mai ţinut o dată acum mai bine de 10 ani şi am rămas de atunci cu o repulsie faţă de hrişcă şi de orez fiert. Mă luase şi o teribilă durere de cap de la lipsa de cafea şi un somn greu îmi atârna pe ploape, încât am zis: stop!

Cu toate derapajele mele alimentare, care-s tot mai mici şi mai rare în ultima vreme, eu zic că şi o alimentaţie vegană, cum ţin eu în perioada asta până la Crăciun, e şi ea un bun detoxifiant al organismului.

Acestea fiind spuse, viaţa merge mai departe, chiar dacă nu m-am simţit bine dpdv sufletesc în ultima vreme. Nu regret nimic din ce am trăit în acest an, oricât de intens a fost, fiecare moment, experienţă şi trăire mi-a fost o lecţie. Tot. Mai ales că, continuă să vină lucruri spre mine care să-mi explice mai în detaliu anumite lucruri, deci nu pot decât să mă bucur.

O săptămână uşoară tuturor!

1 comment:

Acum...24.06.2019

Experimentez... ...scrisul pe blog de pe telefon :)). Am laptopul virusat, iar la job e imposibil să te mai concentrezi pe orice din...