Thursday, April 26, 2018

Despre asumare și alegeri

Timpul este un bun profesor, dacă știi să asculți ce are de spus prin experiențele pe care ți le dăruiește spre trăire. Încă am rămas prinsă în ideea de aici, însă am învățat să nu mă mai supăr pe mine, dacă nu reușesc să aplic ceea ce îmi propun. Important e să păstrezi o încăpățânare sănătoasă, să rămâi axat pe ceea ce ți-ai propus și știi că ar bine, productiv, util și bun pentru persoana ta luată per total.Viața e o serie de alegeri, uneori poate prea multe, care pot interfera cu multele obligații profesionale, personale etc. Important e să tragi linie, să vezi ce ar fi cel mai important pentru tine în viitorul apropiat și să te axezi pe acele lucruri pentru o vreme.

Pentru mine este foarte important acum să fiu bine cu mine. Fizic, psihic și sufletește. Pentru acest lucru am luat niște decizii, am stat de vorbă, mi-am asumat un traseu. El este simplist, poate și o idee egoist, dar simt că, măcar câteva luni de zile, trebuie să fiu pe drumul acesta, este esențial întru devenirea mea.

Mersul la job, gândirea sănătoasă și optimistă, ieșirea din virtual, rugăciunea, ținutul strâns de Dumnezeu, mișcare, hidratare și o alimentație corectă. Pasiuni, sau măcar câteva minute acordate ție... aici mai am de lucrat. Și căutat ajutor... Mă întreb ce am așteptat atât în a spune, a mărturisi lucrurile prin care trec și pe care am obosit să le retrăiesc lunar. O minte care trece ca roata pe un drum deja cunoscut, e o minte care nu va experimenta niciodată noul. Trebuie făcut și altceva, trebuie să o luăm pe un alt drum, dacă vrem ceva nou. Toate astea...asumându-ne tot ce va putea veni pe acest drum.


Cu drag,

Irina

No comments:

Post a Comment

Acum...15.07.19

Experimentez... ...tot ce ascunzi, iese la iveală mai devreme sau mai târziu, deseori în cele mai nepotrivite momente ale vieţii ta...