Tuesday, August 21, 2018

Acum... 21.08.18


Experimentez...
...ceva schimbări pe care nu știu cum să le iau, din cauza asta le las să curgă pur și simplu.

Ma uit la/ascult...
...am început să mă uit foarte mult la diferite canale de youtube ale unor vloggeri. Mă întrebam dacă aș putea vreodată să-mi fac un canal de vlog și mi-am zis că poate cel mult unul în care să apară vocea mea. Mi-ar place să fac ceva nou.

Mă bucur să...
...fi bifat un obiectiv de pe lista mea de wishlist, mai exact o călătorie. Voi scrie separat despre ea.

Fac...
...nimic și totuși multe. Mai multă curățenie decât de obicei, pregătit masa etc.

Scriu...
...pe blog. Am multe rânduri în schiță, nu știu dacă le voi finaliza.

Pot...
...să cred că nu sunt responsabilă pentru toate neregulile din această lume și nici nu-mi revine vreo misiune specială de a le rezolva.

Planific...
...să merg și eu câteva zile la plajă.
...să schimb anumite cuvinte păguboase din vocabular. Cred cu tărie că cuvântul are mare putere (bla bla, n-am făcut cacofonie) și e important să am grijă ce cuvinte folosesc.
...îmi doresc să nu renunț la facultatea începută, deși anul 1 a rămas în aer, nu m-am dus la nici un examen.
...mi-aș dori să reiau și fotografiatul, să fac niște cadre simple pe care să le pot pune pe blog ca imagini atașate la postări. Momentam mă folosesc de Unsplash, un site cu fotografii profi, care pot fi folosite gratuit.

Visez...
...să-mi urmez obiectivele, să le am clare în fața ochilor până reușesc să le ating, să nu mă mai las distrasă de perioadele bune, când mă complac în situații care pe termen lung nu-s bune.
...să fiu activă și să reiau mâncatul sănătos.

Beau...
...destul de multă apă și nelipsita cafeluță.

Mă simt...
...o idee mai liniștită, poate un pic nepăsătoare, important e că-s bine.

Mă gândesc...
...să nu mai dramatizez și să ”let go and let God”. Duminică am pățit o nepățită, o inundație zdravănă în apartament, eu fiind în altă parte, iar la mine niște prieteni. Taman de la etajul doi s-a spart un robinet, apa a curs gârlă cine știe câte ore, proprietarul nu era acasă, iar apa a curs frumușel în jos și nu știu cum a ocolit celelalte apartamente din cale, că toată apa a venit la mine. aveam ambele băi inundate, iar în baia de jos și în bucătărie, apa curgea prin aplică și lampă...În primă fază, când am aflat, mi-a crescut tensiunea și am început să tremur, apoi am zis un ”Doamne, ajută-mă„ mai ferm, mai cu încredere și am lăsat lucrurile să se deruleze. Mai important de atât, a fost important să nu mai simt povara și acea idee că-s responsabilă și de problemă și de rezolvare. Am lăsat niște oameni să mă ajute. Am lăsat literalmente, fizic, dar și în mintea mea am reușit să ”let go” și să-i las pe alții să se implice în procesul rezolvării. Ajutorul lui Dumnezeu l-am înțeles pe deplin la final, când după cascada avută în casă, singura defecțiune a fost lampa din bucătărie care trebuie schimbată complet...
...că mi-e dor de Turcia, de Istanbul de fapt. Cred că și în privința călătoriilor voi fi tot pe sistemul pe care merg cu mâncarea, sau ceva ce mi-a plăcut mult o dată și la care revin mereu...

Cărţi pe noptieră...
...Eliberează artistul din tine, Cât suporți adevărul, plus am luat recent două titluri noi: Trauma și memorie și Dumnezeu nu vrea suferința omului. Mai aștept una numită, parcă, Refuzul bucuriei. Au apărut foarte multe titluri noi, pe unele vreau neapărat să le citesc, așa că am un wishlist de cărți, mai nou. Am încălcat promisiunea de a nu mai achiziționa nimic nou până nu e terminat, lecturat, defectat, sau imperios necesar :).

Gătesc...
...nimic.

No comments:

Post a Comment

Acum...17.06.2019

Experimentez... ...lentoare. Vara nu e punctul meu forte. Ma uit la/ascult... ... Mă bucur să... ...fii venit vacanţa, d...