Monday, January 28, 2019

Acum...28.01.19


Experimentez...
...

Ma uit la/ascult...
...clipuri pe youtube, câteodată mai dau drumul şi la TV, sau ascult radio pe telefon, recomand încă o dată aplicaţia MyTuner. Mai nou sunt fan Naţional FM, au multă muzică faină, îmi aduce aminte de copilărie.

Mă bucur să...
...fac lucrurile diferit. Eu nu puteam să pun două lucruri care mă istoveau emoţional prin implicare, în aceeaşi zi. Încet, încet, văd că se poate să le şi cuplez, să gândesc în moduri noi.

Fac...
...meşteresc de zor ceva. Voi spune curând şi pe aici despre ce e vorba.

Scriu...
...aici pe blog şi in jurnalul pe puncte.

Pot...
...să fiu consecventă.

Planific...
...să mă ţin de lucrurile mici, de zi cu zi, care pot face o diferenţă în timp.

Visez...
...la nimic. Mă gândesc la finalul acestui an, oricât de ciudat pare. Mă gândesc cum voi trăi acest an, tot la întâmplare, ca până acum, sau în intenţie şi practică, aşa cum mi-am propus?

Beau...
...apă multă, ceai mult. Cafeaua devine din ce în ce mai neplăcută...

Mă simt...
...într-o stare de echilibru, pentru care sunt foarte recunoscătoare. Nu-s neapărat ultra-entuziasmată sau fericită, dar mă simt pe plus...

Mă gândesc...
...să fac mai mult din lucrurile care-mi plac şi-mi sunt de folos. Să dorm mai mult, să mă uit la filme, să ascult muzică.

Cărţi pe noptieră...
...mi-e greu să mă concentrez...A trecut luna ianuarie şi eu nu am citit nici o carte cap-coadă. Am mai frunzărit "Cât de mult suporţi adevărul", mai aveam câteva pagini necitite, chiar dacă am trecut-o pe lista de lecturi din 2018, am reluat "Cum să ne îmbunătăţim relaţiile cu părinţii", o carte citită în 2011 şi am mai avut o tentativă de a lectura "In the company of women".

Gătesc...
...am făcut mâncarea mea preferată, tocană de pui cu ceapă şi paste cu brânză (clasicele macaroane cu brânză, dar eu folosesc orice tip de paste pe care le am în casă).

La voi cum a fost săptămâna ce a trecut?

6 comments:

  1. Si eu sunt fan National FM. :-)) Saptamana ce-a trecut s-a incheiat cu raceala domnisorului si continua cu a mea. Daca stii vreun leac super-eficient, il astept cu maaare interes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crenguta, capsule cu ulei de cuisoare. Foarte eficiente. Daca si tuseste un sirop de tuse cu extract de iedera, sau Coughend (cu asta am scapat odata de o tuse de la care credeam ca am sa mor sufocata), pentru muci spray cu apa de mare, sau Olynth 3 zile, acesta din urma m-a ajutat in viroza din februarie 2018. Pentru tine poti incerca cu Isoprinosine, Nurofen raceala si gripa si capsule cu zinc. Aceasta e o formula la care mi-a recomandat dr.mea de familie sa apelez de cum simt ca ma incearca vreo raceala/gripa. Sanatate multa!

      Delete
    2. Multumesc mult! Am facut ceai din cuisoare, dar nu m-a impresionat, probabil capsulele sunt mai concentrate. Isoprinosine i-am dat fetei acum vreo 2 ani, parca, pt imunitate, dupa o bronsita, nu stiam ca e asa bun, si nici de capsulele cu zinc nu stiam; de obicei luam comprimate care aveau si vitamina C, pe langa zinc.

      Delete
  2. imi place raportul tau saptamanal! la mine e haotic :)

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...