Friday, February 8, 2019

Un articol vestimentar pe care l-aş putea purta mereu...cămaşa albă!

Despre cămaşa albă ce pot să spun? Scurt, pe doi: o ador!

Prin ciclul gimnazial purtam uniformă la şcoală şi eram obligaţi să purtăm cămaşă albă. Nu ştiu cât i-am perceput eu atunci valoarea, cert e că, mulţi ani mai târziu, în garderoba mea a aterizat o cămaşă albă office. Apoi încă una, apoi una bleu, apoi una bleu în dunguliţe... Ce să mai, eram fan.

Cămaşa albă vorbeşte de la sine a eleganţă, prestanţă, putere, rafinament. Are acel ceva nedefinit. Îndulceşte un chip şi-i dă lumină. Te salvează în zilele cu "eu nu ştiu cu ce să mă îmbrac", se pretează şi la ocazii mai cu pretenţii (am mers odată la un botez mai restrâns într-o cămaşă albă şi o fustă neagră conică, iar la un alt eveniment de familie tot în cămaşă şi în pantaloni conici în nuanţa olive), dar şi la ieşiri mai relaxate cu prietenii. Ca să nu mai zic la job, e ţinuta perfectă pentru o muncă de birou. De asemenea, cămaşa albă merge super cu fustă, sau cu un pantalon.

De pe Pinterest am selectat câteva combinaţii care-mi plac mult cu această cămaşă albă, poate vă inspiră şi pe voi, aşa cum m-a inspirat pe mine.

Enjoy!

4 comments:

Acum...24.06.2019

Experimentez... ...scrisul pe blog de pe telefon :)). Am laptopul virusat, iar la job e imposibil să te mai concentrezi pe orice din...