Tuesday, January 29, 2013

Cum sa ... faci o jucarie simpla-simpla

N-am inventat marea cu sarea, cum spuneam si in postarea de ieri, dar azi mi-a venit o idee rapida in timp ce pregateam un colet. Am taiat doua bidoane de plastic ca sa impachetez continutul coletul si mi-au ramas capetele recipientelor de plastic. M-am gandit ca merg usor puse unul intr-altul, prinse la mijloc cu scotch, iar in interior puse diferite boabe ca sa iasa o zdranganea. Eu am pus cateva boabe de orez, cateva de hrisca si cateva de piper. Sunetul obtinut nu este unul asurzitor, ci  iese ceva placut cand este scuturata jucarica.


Cred ca mai frumos ar iesi cu doua capete de bidoane de plastic mai mici, eu am folosit capetele de la doua recipiente de 2 l. Ar merge imbracata jucaria in hartie autocolanta colorata, sau pictate cu ceva culori care sa se prinda de plastic. Sau pus un strat subtire de aracet, peste care se pun bucati de hartie care dupa uscare pot fi pictate. Sunt multe idei care pot fi incercate :).



 Recomand sa fie cumva sigilate si dopurile.

--------

Va invit sa va inscrieti la darul de blog aici si sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postari pe blog. Va multumesc pentru vizita si va mai astept!

3 comments:

  1. Ingenioasa jucaria! Super ideea ta!

    ReplyDelete
  2. Am lasat un coment si la darul de blog dar nu este. Probabil ca nu am facut eu bine cu literele acelea din casuta. Mi se pare complicat( nu chiar complicat dar mult timp) cu scrierea lor.

    ReplyDelete
  3. Corina, chiar ieri am scos chestia aceea cu word verification. Nici nu stiam ca apare cand trebuie lasat un comentariu. Poate incerci acum, la mine n-a ajuns comentariul inca, deci nu a fost inscris. Te imbratisez!

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...