Tuesday, February 5, 2013

Idei gradinarit

Cum sa inmultesti cartofii dulci:


Gradini verticale:


Paturi ridicate:


Suport pentru plante agatatoare (e superb, vreau sa-l testez neaparat! Eu am plantat niste zorele pe care le-am chinuit intr-un spatiu mic, plus ca vreau de mult timp sa-mi plantez floarea pasiunii care la fel se intinde peste tot):


Idee pentru cuiburile de cartofi, nu stiu insa cat de reala e:


Bucatarioara de vara + gradina:


Idei organizare gradina:


Cosuri pentru frunze:




Idee gradina verticala:





--------

Va invit sa va inscrieti la darul de blog aici si sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele postari pe blog. Va multumesc pentru vizita si va mai astept!


9 comments:

  1. foarte frumos si util.multumim

    ReplyDelete
  2. Poze foarte bune pentru inspiratie. Bucataria + gradina e de fapt bucataria + sistem acvaponic. Si ultima poza, cea cu balustrada, presupun ca e tot acvaponie. de unde stiu? :)

    ReplyDelete
  3. Johnny, pe pagina de unde le-am luat eu nu mentionau nimic privind sistemul care e de fapt in spatele gradinilor, dar am sa mai verific inca o data. E posibil sa fie cum zici tu pentru amandoua, mai ales ca ai ochiul format si stii despre ce e vorba. Verific si revin.

    ReplyDelete
  4. Da, asa cum spuneam, cele doua imagini la care ai facut tu referire nu au nici o descriere. A intrebat cineva intr-un comentariu daca e sistem acvaponic la poza care apare aici la final, dar nu a primit nici un raspuns. Dar cel mai probabil e cum ai zis tu :).

    ReplyDelete
  5. Rezervoarele sunt produse in fabrica noastra din com. Jilava, jud. Ilfov, executate din poliester armat cu fibra de sticla si au suporti de sustinere pentru asezare orizontala. Sunt agrementate conform legea 10/1995 cu Agrement Tehnic nr. 003-05/187 -2013

    ReplyDelete
  6. inspirata de tine, am pus cartofi dulci la incoltit. Deja au dat semne de viata, dupa 6-7 saptamani.
    Multumesc!

    la celelalte nu stiu daca m-as baga, sunt sigur sisteme acvaponice, pt ca cele mai multe plante au nevoie de spatiu mai mare pt radacini.

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...