Wednesday, November 27, 2013

Ziua anti-lene

In ultima vreme am scris mult pentru blog. Postarile pe care le vedeti in cursul unei saptamani, sunt scrise cel mai probabil toate intr-o zi cand am timp si inspiratie la scris.

Am refacut o reteta pe care o fac des in post: clasica negresa cu gem. O sa pun vineri reteta, desi poate fi gasita peste tot pe internet.

Am mai facut niste tutoriale. Imi place activitatea asta.

Am mai terminat niste proiecte nefinalizate. Am cusut tivul unei rochite de vara si i-am cusut un elastic in talie. Am finalizat si trei portofele, care aveau materialele taiate de... anul trecut :(. Rusinica!

Am fost la munca.

Am facut smotru serios in toata casa si inca mai am.

Voi ce ati mai facut?








Iar pentru azi vreau sa-mi fac de mancare, sa ridic un colet de la posta, sa-mi iau niste fuste de la croitorie... si lista e deschisa :).

3 comments:

  1. pfff...am sesizat covorul. De unde il ai? - te-am mai intrebat?

    ReplyDelete
  2. Da, m-ai mai intrebat :D. Si ti-am raspuns atunci. Au avut la Real, nu stiu daca mai au. L-am luat super ieftin si e destul de mare.

    ReplyDelete
  3. Mi-ai amintit de negresa de post pe care nu am facut-o deloc anul asta. Gata, am trecut-o pe lista. Multumesc, Irina :)

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...