Wednesday, August 31, 2016

Detox outside&inside: în reviste

Nu cumpăr reviste, cumpăram cândva şi le-am tot împărţit şi aruncat în timp, însă tot am rămas cu câteva numere din Deco, o revistă foarte faină de decoraţiuni interioare dar din care n-am lucrat nimic (despre care scriam aici şi care între timp au ajuns la Didi). Am păstrat nişte Marie Claire Idees franţuzeşti pe care dădeam o căruţă de bani acum mulţi ani. Acum pinterestul e şi pe post de revistă, pe lângă celelalte roluri pe care le deţine , deci nu mai cumpăr nimic, e clar!

DAR! Detox-ul ăsta outside a fost agresiv şi eficient. Am intrat puternic în bibliotecă şi am făcut un raid "am folosit/o voi folosi cândva?". Ce a primit ca răspuns un NU, a fost pus la teancul de dat. Am dat sfoară în ţară că le dau pe pagina de FB a blogului şi deja câteva sunt în pachet şi vor pleca tot spre Didi la Cluj.

Însă a rămas şi îşi caută un stăpân destoinic care să le studieze din scoarţă în scoarţă şi să pună mâna să lucreze destoinic proiectele:

                                                   Accesorii croşetate - în franceză - 3 lei


Customisation facile - mici proiecte care dau o altă faţă unor obiecte de zi cu zi - tot în franceză, tot 3 lei


Bijou en nacre, perles et butons - eu una ador bijuteriile din nasturi de sidef, dar n-am apucat să fac nimic de aici... E tot în franceză, 10 lei


Trei numere mai vechi din revista Lucru de mână şi una din Tricotaje - 3 lei fiecare

   

Point de croix - o carte cu mici proiecte în punct de cruciuliţă - tot în franceză, 10 lei


Diana - revistă de croitorie cu tipare - tot în franceză (nu mă întrebaţi ce e cu atâta franceză!), 10 lei


Burda - un număr mai vechi în germană, 3 lei


Classic stitches - o revistă cu modele de brodat şi cusut şi nu numai. Este în engleză şi am dat o căruţă de bani pe ea la vremea ei. Am folosit-o? Nope. Preţ 15 lei


Detox Plan - reţete sucuri pentru purificare şi întinerire, 5 lei




La cuisine vegetarienne, again franceză (ce e în neregulă cu mine??? nici nu ştiu franceză atât de bine! :)), 3 lei


Pentru grădinari:

Enciclopedia florilor, 5 lei


How to garden, 10 lei


The garden handbook, 15 lei



Pot oferi detalii privind orice carte, revistă, la achiziţii mai mari fac discount, iar la orice achiziţie trimit şi ceva cadou :). Dacă plata se face în avans în cont, taxa de expediţie este de 3 lei, dacă se plăteşte la ridicarea coletului, taxa va fi de 12 lei.

Succes!

5 comments:

  1. Ce reviste dragute, in special cea cu Point de croix! Te pasiona cusutul intr-o vreme, vad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, aveam ganduri mari... Recent am dat si un sacotei cu bucati de piele de diferite culori, vroiam sa fac si genti... Uf... poate intr-o alta viata!

      Delete
  2. Vai, chiar intenționez (în weekendul ăsta care vine) să-mi resortez și eu cărțile... Zilele trecute am sortat hainele copiilor, azi jucăriile. Mai am un sertar în sufragerie cu acte/analize... și cred că ajung la zi cu organizarea. Spor la vândut îți doresc! :) Eu nu am succes cu blogul, dar cred că o să postez niște cărți. Poate le vrea cineva. Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu sper sa le vrea cineva... macar o parte din ele :). Spor maxim si tie!

      Delete
  3. wow, ce frumoasa colectie! Eu sunt prea departe si prea dotata in din astea, dar sigur mai sunt doritoare de reviste.
    O sa sortez si eu si sa le pun in circulatie.

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...