Tuesday, January 17, 2017

Alte două produse Escapade pe care le recomand

Nu ştiu dacă va mai amintiţi de păţania mea din luna septembrie când m-am accidentat la picior. Ce pot să vă zic e că, la 5 luni distanţă, deşi m-am făcut bine între timp, încă am o sensbilitate la gleznă şi oricât am avut eu grijă, am rămas cu un semn urât, ca o vânătaie destul de mare.

Atunci imediat dupa accident am folosit câteva produse care să mă ajute în procesul de vindecare. Despre două dintre acestea aş vrea să scriu în mod deosebit aici pe blog şi acestea sunt:

Arnica Gel 50 ml, preţ 30 lei - un produs Stanhome - Family Expert, comercializat de firma Escapade 


şi

Derma Repair 100  ml, preţ 50 lei - tot Stanhome - Family Expert, Escapade



Arnica Gel este un gel calmant folosit pentru dureri. Calmează cu eficienţă şi oferă o senzaţie răcoritoare pe piele. Calmează şi reduce inflamaţiile şi durerile cauzate de vânătăi entorse, luxaţii. Stimulează circulaţia, reduce febra musculară. Conţine camfor şi mentol. Intră rapid în piele. Se poate folosi de către întreaga familie, chiar şi pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani. Se va evita contactul cu ochii.

Crema aceasta a fost un adevărat balsam pentru mine, pentru că mi-a luat din durere şi a grăbit vindecarea, mi-a redus din inflamaţia piciorului (îl aveam ca un butuc până la genunchi) şi parfumul fresh de la mentol şi camfor îmi mai luau din lamentările în care intrasem :)).

Derma Repair este o cremă reparatoare pentru faţă şi corp ce calmează şi hidratează pielea uscată, crăpată şi iritată. Conţine glicerină recunoscută pentru proprietăţile sale de hidratare. Mai conţine alantolină, care calmează pielea, vitamina E şi vitamina B5. Este tot o cremă recomandată pentru îmtreaga familie, inclusiv pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani.

Eu am folosit crema aceasta şi pentru grăbirea vindecării rănii pe care o aveam (dulapul acela de căzuse peste picior îmi luase o bucată serioasă de piele şi a lăsat o rană adâncă care s-a închis greu...), dar am folosit-o cu încredere pentru faţă şi acum iarna pentru mâini. Iarna aceasta, ca niciodată, am avut pielea foarte agresată, uscată, subţiată, de orice mă atingeam îmi făceam o mică tăietură care se vindeca greu, iar crema aceasta a fost de mare, mare ajutor. Ce îmi place e că are un parfum delicat, discret, ce mă duce cu gândul la ceva... curat şi proaspăt :P.

Ştiu că preţul lor nu este chiar unul foarte la îndemâna oricui, dar eu m-am înscris ca reprezentant Escapade şi beneficiez de numeroase discount-uri care uneori ajung şi la 70%. Despre ce beneficii are un reprezentant Escapade puteţi citi în acest ghid. Pe lângă că veţi avea discount-uri mari la produse de o foarte bună calitate, poate reprezenta şi o sursă de a rotunji veniturile familiei. 

Pentru înscriere nu e complicat procesul, se intră pe pagina aceasta, vă lasaţi datele, apoi pe email veţi primi zilnic aproape ce produse sunt reduse, ce oferte au (la firma aceasta ofertele sunt aproape zilnic, deşi o parte din produsele din catalog au deja discount-uri, zilnic pot avea un discount suplimentar). Comezile se pot face apoi direct din site.

Meţionez că toate produsele încercate până acum: cosmetice, produse de curăţenie, lenjerie intimă etc. sunt de o calitate fantastică. Am dresuri de 2 ani care sunt încă în stare perfectă, spre exemplu. şi tot aici am găsit dresuri colorate (au şi pentru adulţi şi pentru copii), când pe piaţă nu se găseau încă, sau costau foarte mult. Nu m-aş fi înscris dacă nu eram convinsă de calitatea produsele lor...

Dacă vi se pare complicat să vă înscrieţi ca reprezentant, dar doriţi totuşi produsele pe care le voi mai prezenta pe blog, vă rog să-mi spuneţi într-un comentariu şi vi le pot comanda eu.

Sper să vă fi fost de folos acest articol.

Cu drag,

Irina

P.S. Am mai scris şi despre spray-ul de geamuri, un alt produs Stanhome-Escapade de care am fost foarte mulţumită.

1 comment:

  1. Gelul de arnică e foarte bun. Am pentru copii, dar nu de la firma aceasta. Recunosc că e prima dată când aud de produsele Escapade.

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...