Tuesday, February 4, 2020

Cum să devii reprezentant Escapade

Acum ceva vreme începeam aici pe blog o nouă categorie numită antreprenoriat. Încă de când am intrat în câmpul muncii, m-a pasionat ideea aceasta de a lucra pe cont propriu, de a avea ceva al tău, la care să lucrezi cu și din pasiune, chiar dacă uneori lucrezi poate și mai mult decât ai face-o la patron! Astfel, am abordat o serie de mici antreprenori care și-au transformat pasiunile în job și am aflat câteva mici secrete, pe care le-am scris aici pe blog. Am aflat astfel că poți transforma ceva ce-ți place într-un serviciu part-time, sau, de ce nu, cu normă întreagă. 

Despre o oportunitate de a lucra part-time, sau în funcție de disponibilitate, dar prin care reușești să-ți rotunjești veniturile vreau să scriu astăzi.

Am mai scris aici pe blog despre firma Escapade și cum am descoperit-o eu. Eram într-o vreme extrem de pasionată de dresurile colorate. Aveam un sertar ce semăna cu un curcubeu când îl deschideam: verde, roz, turcoaz, albastru, roșu, galben, mov... La vremea respectivă se găseau greu pe piață dresurile colorate, însă eu găsisem o sursă printr-o bună prietenă care era reprezentat Escapade. Treptat am aflat și despre celelalte produse ale lor, deoarece nu e doar o firmă care comercializează dresuri și am devenit fan! Pentru că începusem să iau multe lucruri de la ei, fiind de o foarte bună calitate, prietena aceasta a mea mi-a recomandat să-mi fac și eu un cont de reprezentant ca să pot să-mi fac singură comenzi și să beneficiez de reduceri mai mari.

Deci ce este firma Escapade? Este o firmă asemănătoare cu Avon, Oriflame, dar care are în ofertă, pe lângă produse cosmetice și produse de curățenie, lenjerie intimă, dresuri, articole vestimentare etc. Cam tot ce am luat până acum mi-a fost de mare folos și am revenit mereu asupra lor, când s-au terminat. Spre exemplu: sunt fan al produsului de curățat baia numit Deep Gel. Este un gel albastru cu particule fine abrazive, cu un miros fin, care este ușor tolerat și de cei alergici.

Apoi mai sunt fan al spray-ului de geamuri Window spray, pe bază de amoniac. Spală din prima și cele mai murdare geamuri, am scris și aici despre asta, dar are și efect anti-aburire, fiind perfect pentru oglinzi și pentru parbrizele mașinilor. Des mai cumpăr și spray-ul Oven, tot pe bază de amoniac, un produs destinat spălării cuptoarelor. Cu el am scos odată fața unor grătare de aragaz pe care erau depuse multe straturi de grăsime arsă, dar și a unor filtre de hotă.

Cumpăr constant lenjerie intimă și maieuri tot de la ei, fiind extrem de calitative și dintr-un bumbac foarte fin. Anumite voci mi-au spus că pot purta și lenjerie de 5 lei, acestea de la Escapade fiind mai scumpe. E adevărat...mi-am luat și eu odată de la Pepco lenjerie, iar la prima utilizare mi-au rămas degetele în material, atât de bune-s și lucrurile ieftine! Cum zice românul... sunt prea sărac să-mi iau lucruri ieftine!

O adevărată ”nebunie” am iscat la job cu maletele acestea de mai jos. Fiind atât de bine lucrate și bumbacul așa fin, cred că vreo 10 colege au vrut și ele câte una. Chiar recent au fost reduse 50% și ne-am reînnoit cu toatele garderoba cu această maletă foarte utilă în acest sezon ușor mai rece.




Aș putea scrie până mâine despre ei... dar mă opresc la a scrie următoarele:



Dacă te interesează să devii consultant, iar prin asta să beneficiezi de reduceri între 30-70% din prețul de catalog al unor produse pe care le folosești deja în viața de zi cu zi, doar că de o mai bună calitate, sau pur și simplu vrei să-ți rotunjești veniturile prin aceasta oportunitate, acum există posibilitatea să te înscrii, comandând un set cu 9 produse cu cele mai bune vânzări la Escapade+un catalog curent, toate cele 10 articole cu 100 de lei (preț întreg al produselor: 224 lei).

Ce conține acest set?

Try it - 1000 ml

Soluție pentru curățenia universală. Curăță materialele și suprafețele rezistente (ciment, plăci de gresie/faianță, fier, plastic, pereți, ferestre, terase, mobilier de gradină, jaluzele, ustensile). Elimină petele dificile (ulei de motor, ulei ars, grăsime, nămol, urme de vopsea). Formulă biodegradabilă. Formulă extrem de puternică și concentrată. Poate fi utilizată și ca aditiv pentru spălarea textilelor rezistente (blugi, haine de lucru, corturi, prosoape). A nu se folosi pentru textilele delicate.

Window spray - 400 ml

Spray pentru geamuri. Beneficii, utilizare, precautii: are efect anti - aburire, degresează și curăță murdăria persistentă de pe toate tipurile de geamuri și suprafețe exterioare din sticlă: ferestre, uși, mese, verande, oglinzi retrovizoare. Limitează încrustarea murdăriei exterioare, nu se scurge pe suprafețele verticale, pe bază de amoniac (dizolvă eficient murdăria persistentă).

Spot out - 250 ml

Gel pentru îndepărtarea petelor foarte dificile, încrustate. Beneficii, utilizare, precauții: dublă utilizare: 1 - Tratament imediat 2 - Tratament pre-spălare. Elimină petele dificile înainte de spălarea la mașina (cafea, afine, vin). Elimină petele dificile, uscate sau întărite chiar și după 48 de ore (sânge, ciocolata, iarba, unt, ulei de măsline). Nu utilizați pe lâna sau matase. Peria flexibilă ajută la pătrunderea gelului în interiorul fibrei și înlătura pelicula de murdărie adunata la suprafața.

Degreaser care garden party - 750 ml

Detergent concentrat pentru vase și suprafețe multiple. Curăță și degresează cu eficiență vasele și suprafețele lavabile din bucătărie. Testat dermatologic. Degresează cu eficiență chiar și în apă rece. Elimină și neutralizează mirosurile neplăcute. Are parfum plăcut de căpșuni și rubarbă.

Micellar water - 200 ml

Apă micelară pentru față și ochi. Îndepărtează machiajul și impuritățile. Recomandată inclusiv pentru pielea sensibilă. Se recomandă utilizarea dimineața și seara cu ajutorul buretelui demachiant. Nu este necesară limpezirea tenului după utilizarea apei micelare. Produs testat sub control dermatologic și oftalmologic. 

Deo spray - 100 ml

Deodorant spray fără săruri de aluminiu. Compatibil cu pielea sensibilă. Conține agenți antimicrobieni. Eficient 24 de ore. Nu lasă pete albe. Produs testat sub control dermatologic. 

Nutrition - 75 ml

Cremă hrănitoare pentru picioare. Înmoaie pielea uscată și foarte uscată. Textură ușoară, nu se lipește. Se aplică o dată pe zi pe picioarele curate și uscate. 

Dynamic sport black 

Șosete unisex din bumbac, nedublate. Recomandate pentru activitățile sportive. Aderente pe picior, călcâi și vârf întărit. Elastice, confortabile și plăcute la atingere. 

Set 2 knee high beige 15 den

Set compus din două perechi de șosete 3/4 elasticizate, un must have în garderoba ta. Beneficii: elastic confort și vârf întărit. Foarte confortabile, se asortează perfect la ținute elegante.


Pentru înscriere îți poți face singur un cont aici pe pagina Escapade, iar pentru a face comandă, intri pe pagina de comenzi rapide și tastezi în prima căsuță ”welcome kit” (fără ghilimele) sau codul 13878. Dacă nu te descurci, îmi dai un semn fie aici pe blog, fie pe pagina de Facebook prin mesageria privată, ca să te ajut!

Succes!

Cu drag,

Irina

5 comments:

  1. Mi am facut cont si eu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezista sa-mi scrii!

      Delete
  2. Dar totuși, cine garantează calitatea produselor? Dacă toate sunt, de fapt, low-cost și slabe/mediocre, și noi (ne) mințim de dragul banilor? Eu fug de MLM-uri și nici nu aș mai recomanda nimănui să se lege la cap cu ele. Am fost, de-a lungul vremii, reprezentant oriflame și avon (în liceu), apoi Life Care (după vârsta de 25 de ani), Usborne Books; mai recent- Calivita (după 30 de ani) și am cochetat și cu doTerra. M-am lămurit, cu timpul, că nu merită să mă stresez și să îi stresez pe alții cu campaniile și ofertele pe care sunt obligată să le prezint, mai ales că nici pe mine însămi nu mă conving :-)) . Dar trebuie să recunosc și că nu am negustoria în sânge.
    Mai bine aș organiza excursii, știu că și din asta se câștigă extrem de bine și satisfacția este alta :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andreea, eu în general am recomandat și recomand doar lucrurile deja testate de mine și care mi-au plăcut/mi-au folosit și au fost de calitate și/sau durabile. Nu numai Escapade, Oriflame, ci și un săpun dacă iau și am fost încântată de el, îl recomand, când vine vorba de un subiect de discuție în care să poată fi menționat săpunul respectiv, spre exemplu. În rest nici eu n-am negustoria în sânge, urăsc să atârn de oameni și să-i agasez, dar cei care au cumpărat de la firma de mai sus au făcut-o pentru că au văzut calitatea produselor. Apoi un client mulțumit revine la ceva ce știe că i-a prins bine la un moment dat. doTerra spre ex.mi se par foarte scumpe, deși folosesc și eu un ulei acum de la ei... așa ceva chiar n-aș putea recomanda, pentru că mă raportez și la piața actuală. Spre ex.am vrut la un moment dat să mă alătur celor de la Forever Living Products...dar am realizat că f.puțini ar avea puterea financiară de a cumpăra acele produse, deci ce sens avea să le promovez...mai ales când știi că-s alternative ma ieftine și la fel de bune?

      Na, fiecare e liberă să aleagă ce vrea să facă, să cumpere etc. Mie una mi s-ar părea super obositor să organizez excursii...

      Delete
  3. Am fost reprezentant Forever prin anul 3 de facultate. Deși aveau unele produse bune, la vremea respectivă, mai toate erau foarte scumpe.
    Dar no, organizau evenimente de prezentare a produselor, cu tombole/concursuri și premii și mai câștigam câte ceva: un polen, un suc de Aloe Vera.. :)

    De Escapade nu știu nimic. Mă uit acum.

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...