Friday, April 19, 2013

Ce carti mi-am luat...

Recent, Elefantul librar a oferit un voucher de 20 de lei, daca completai un chestionar pe site-ul lor. Am profitat si eu de ocazie, mai ales ca aveam in vizor niste carti.

Cartile pe care le tot adulmec de multa vreme sunt cele ale omului de afaceri si specialist in marketing Seth Godin (ii puteti citi blogul aici). Dar cum cartile sunt destul de scumpe, am tot asteptat. De ceva timp aceste carti au o reducere de 25% din pretul initial pe Elefant, iar cumulat cu voucherul pe care il aveam, am zis sa comand macar 2 carti din cele 5 disponibile.





Astfel cartea "Viitorul apartine companiilor mici", cu pret initial 60 ron, cu discount 25% costa 45 ron, iar cartea  "Vaca mov", cu pretul initial de 40 de ron, cu discountul de 25% costa 30 ron, deci 75 de ron plus taxele de transport de 11.99. Le-am comandat pe acestea doua, iar discountul de 20 de lei oferit prin voucherul Elefant s-a aplicat cartii cu pretul cel mai ridicat, astfel pe "Viitorul apartine companiilor mici" am platit 25 de ron. Totalul a fost de 55 ron, plus 11.99 transportul, deci am platit 67 de lei in loc de 100 + transportul - pretul pe care l-as fi platit fara discount si fara voucher, sau 75 + transport daca le cumparam doar cu discountul oferit de Elefant si fara voucher. Nu am facut cine stie ce economie considerabila, dar cred ca si acesti 20 de ron mai putin fac o diferenta la bani.


Eu zic ca am facut o afacere buna, mi-am luat doua carti de care ma voi folosi si pe care mi le doream foarte mult la un pret rezonabil. 

Voi ce oferte bune ati mai gasit?

No comments:

Post a Comment

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...