Friday, November 29, 2013

Clasica...negresa de post


Am avut pofta de ceva dulce asa ca am facut negresa aceasta, care e foarte populara pe internet si pe care o fac si eu des. Am preluat reteta de aici si am folosit asa:

doua pahare de apa
un pahar de zahar (in reteta originala sunt doua)
un pahar de ulei
8 linguri de gem
2 linguri praf de copt
4 pahare de faina
6 linguri de cacao
o mana de alune
un varf de cutit de nucsoara si doua de scortisoara

Se amesteca apa cu zaharul pana se dizolva. Apoi se pune uleiul, gemul, faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si mirodeniile. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ 40-50 de minute.

Merge de minune la cafea!




1 comment:

Am supraviețuit primei săptămâni de școala

 Am supraviețuit primei săptămâni de școală, ura! :) A trecut cu repeziciune și emoții și prima săptămână de școală. Revederea cu elevii a f...