Wednesday, July 19, 2017

Acum...
O fotografie de acum...
pe tot ce e în imagine am dat cam 22 de lei. Nu mi-e ruşine să caut în coşul cu -50% de la Mega Image, din bananele mai scofâlcite fac smoothie, conopida aceea care are doar câteva punctuleţe de negreală pe ele o voi găti la cuptor, ardeii îi voi pune la o supă de legume. Din piaţa de legume am luat şi nişte roşii mai scofâlcite la un preţ de nimic, la fel nişte ardei graşi şi ardei bulgăresc, care era mai ieftin cu 2 lei pentru că tot aşa erau mai moi. Ardeii bulgăreşti îi voi toca mărunt şi îi voi pune la borcan, iar roşiile şi ardeii vor fi tocaţi mărunt şi ei şi puşi în pacheţele la congelator pentru viitoare supe.

Experimentez...

...ceva ce nu-mi place, trezitul la ora 9!!!!!!!!!!!! Nu mă pot da jos din pat oricât de devreme mă culc! :(

Ma uit la/ascult...

...cam nimic...

Mă bucur să...


...să-mi fi schimbat un pic obiceiurile, grupurile în care mă învârteam. E un suflu nou când intri în contact şi cu alţi oameni. Pe week-end m-am văzut cu un văr de doi şi cu nişte prieteni de-ai lui, mi-a făcut plăcere să discut cu ei, erau oameni amuzanţi şi inteligenţi.

Fac...


...diverse pe la muncă!

Scriu...

...pe blog şi tot zic să reiau şi jurnalul...

Pot...


...să aleg între a lăsa orele să treacă fără să fac nimic, sau a le lăsa să treacă făcând ceva. Timpul trece şi dacă acţionăm şi dacă nu, dar parcă e aşa bine când vezi că faci una alta, iar experienţele se adună...

Planific...

...în septembrie voi trece o piedică interioară. Ca să o trec pregătită va trebui să fac şi eu unele lucruri, adică să-mi fac partea mea. Trebuie doar să las lenea la o parte!

Visez...

...dar la ce nu visez eu?

Beau...

...cafea, apă, pe week-end am testat cidrul Dacic, însă am constatat că nu mai suport alcoolul...

Mă simt...

...bine zic eu...

Mă gândesc...

...că vreau o pauză de Fb şi că trebuie să mă pun mai mult pe primul loc, să nu mai tânjesc după atenţie...

Cărţi pe noptieră...

...mult prea multe: am finalizat "Troiţa mărturisitorului", o carte despre un sat de pe lângă Sibiu unde a copilărit autorul. E o carte faină despre tradiţiile populare româneşti, viaţa satului cu durerile şi bucuriile ei, cum i-a cotropit comunismul, un pic despre rezistenta din munţi etc.O lectură plăcută, ce nu mi-a plăcut e faptul că a fost redactată slab, cu multe greşeli ortografice. Apoi mai am aşa: "Viitor cu cap de mort", o carte pe care trebuie s-o citesc mai mult dintr-o conjuctură, "Claustrofobia", "Anxietatea la copii", "Terapii cognitive" şi un album superb cu Grecia, acestea două din urmă luate ieri de la biblioteca judeţeană. Mă dusesem doar după "Terapii cognitive" şi mi-a sărit în ochi şi cealaltă, cred că-s prima care o lecturează că e nou-nouţă.

Gătesc...

...nu mare lucru. De la începutul lunii nu am mai mâncat carne şi mă simt foarte bine. Nu voi deveni o habotnică din aia de luptă pentru drepturile animale, ci am ales să mă hrănesc aşa din motive financiare, de simplitate şi pentru sănătate. Acum sunt într-un stadiu în care dacă am în casă o singură chestie ce poate fi mâncată (fructe, legume, ceva gătit), mă consider bogată şi mulţumită.

3 comments:

  1. frumoase cartile de pe noptiera, toate ma atrag!

    (si felicitari pt achizitii, si eu iau fructe si legume urate, gustul ma intereseaza ;)

    ReplyDelete
  2. (cu trezitul, de cand fac miscare dimineata ma trezesc la 6 30 plina de energie si tzop pe bicicleta. Mare minune e bicicleta asta in casa). Mai vorbim la iarna daca mai am acelasi entuziasm :D

    ReplyDelete

Acum...24.06.2019

Experimentez... ...scrisul pe blog de pe telefon :)). Am laptopul virusat, iar la job e imposibil să te mai concentrezi pe orice din...