Wednesday, August 17, 2022

Acum...8.08-14.08.2022

 Pentru că sunt iar într-o fază în care parcă trece timpul fără să fac ceva, intenționez să reiau jurnalului săptămânal aici pe blog :o).Experimentez...
...

Ma uit la/ascult...
...tot pe Netflix, deși am făcut cont și pe Amazon Prime. Pe Netflix chiar am dat peste niște filme ok, care și-au meritat timpul acordat.

Mă bucur să...
...fiu în acest moment al vieții mele.

Fac...
...cele ale casei, planuri de viitor. Vreau să mă pregătesc mai din timp pentru examenele de la anul, eventual să-mi pregătesc și o parte din lecții.

Scriu...
...pe blog.

Pot...
...să privesc partea plină a paharului.

Planific...
...postări pentru blog.

Visez...
...mi-aș fi dorit să schimb puțin peisajul, dar cred că nici anul acesta nu voi reuși. Mai e foarte puțin până încep și eu activitatea și plus de asta, încă e prioritar pentru mine să ajung la zi cu niște plăți care m-au adus în colaps financiar în 2021 :).

Beau...
...cafea, apă, ceai.

Mă simt...
...nu-s în formă maximă, dar e ok.

Mă gândesc...
...că îmi trebuie musai o rochie de ocazie. Ultima nuntă la care am fost, a fost în 2018 și de atunci mi s-au schimbat proporțiile. Încălțări am. Mă bătea gândul să iau o rochie de la Ioana Dumitrache, pentru că face rochii pentru femei care au șolduri, burtă, bust, brațe mai late. În rest, pe piață, sunt numai modele pentru silfide minione, mărimea XS și e frustrant.

Cărţi pe noptieră...
...pe 22.08 am termen de predare la bibliotecă a 3 titluri, printre care și cea menționată săptămâna trecută. Vreau să fac un efort să trec prin toate trei, dacă nu să le și citesc cap-coadă.

La voi cum a fost săptămâna ce a trecut? Ce planuri aveți pentru săptămâna aceasta?

1 comment:

  1. Vezi pe aboutyou hainele marca Sheego ❤️
    Andreea

    ReplyDelete

”Pe apa sâmbetei” - Ileana Vulpescu

 Anul acesta mi-am reînnoit abonamentul la biblioteca județeană din Constanța, un loc drag sufletului meu din acest oraș, de care mă leagă c...