Wednesday, December 5, 2018

De ce v-aș recomanda magazinul online Remixshop.ro?

Persoanele care urmăresc acest colțișor de lume virtuală, știu relația mea cu magazinele de second-hand și cum văd eu hainele second-hand. În general le consider o alternativă bună la ce se găsește în comerț, atâta timp cât găsiți un magazin care să comercializeze haine care ÎNCĂ pot fi purtate și sunt de calitate. Zic asta pentru că sunt numeroase magazine second-hand din care poți cumpăra cel mult haine din care să faci apoi cârpe de șters pe jos, sau făcut curățenie prin casă. Însă din experiența mea pot zice că am găsit mai des în second-hand-uri haine din materiale BUNE (bumbac, in, lână, sau amestecuri), cu o croială bună și durabilă și un model deosebit, comparativ cu multe magazine destul de căutate prin mall-urile din țară.


Aceste magazine în care am găsit haine ok, erau majoritate cu sediu fix, localizate prin orașul Constanța și nu numai (mi-amintesc cum am găsit acum ceva ani un magazinaș dosit prin Câmpina, cu haine second-hand foarte bune și frumoase). Dar asta a fost până am auzit de magazinul online Remix. Despre magazinul Remixshop eu știu de la o amică, care mi-a spus ca aici se găsesc și haine de firmă, gen...Dior, Moschino etc., că au un sistem interesant prin care scad prețurile zilnic cu 5%, că taxa de transport este accesibilă, că le poți da înapoi pe retur fără probleme etc.


De la acel moment, prin 2013 când am descoperit eu magazinul și până în prezent, pot să zic că site-ul a avut multe îmbunătățiri, iar dintre ele aș menționa următoarele două mari plusuri:
  • poți găsi haine NOI, cu etichetă, la prețuri accesibile și
  • cea mai tare opțiune, poți vinde tu acolo hăinuțele pe care nu le mai folosești.
Pentru a doua opțiune, pașii sunt simpli. Comanzi RemixBag-ul de aici, îl umpli cu ce ai scos tu de prin șifonier (atenție, primesc anumite brand-uri doar, iar lista se găsește pe site aici), introduci codul Remixbag-ului și semnalezi acolo că poate veni curierul să ridice produsele, când ai terminat. Dacă hainele pe care le trimiți sunt în stare bună și se încadrează în brandurile solicitate de ei, ele vor fi prelucrate și urcate pe site, la un preț propus de ei (acum văd că poți urca sau micșora tu prețul sugerat de magazin). În acest moment ai două opțiuni: fie aștepți ca cineva să cumpere produsul de pe site, la prețul stabilit inițial, ori poți opta pentru un preț mai mic, donând astfel produsul tău magazinului Remixshop. 



Mai exact: să zicem că ai o fusta H&M pe care magazinul ți-o evaluează la prețul de 50 de lei, iar tu îți dai acordul pentru preț. În acest moment ai două variante: fie aștepți până fusta ta va fi achiziționată de cineva, cândva, la prețul acela de 50 de lei, preț care de la o zi la alta va suferi un discount progresiv, putând ajunge chiar la 15 lei la un moment dat, fie îți dai acordul să o vinzi magazinului, la un preț mai mic, dar apropiat de acel 50 lei. Dacă optezi pentru a doua varianta, plata pentru produs ți se va face pe loc, fără să mai aștepți ca un cumpărător al magazinului să se îndrăgostească de fusta ta și să o achiziționeze cândva. Bănuții aceștia se strâng într-un portofel virtual, iar la un moment dat ai iar două opțiuni: fie îi transferi într-un cont personal, fie îi poți cheltui achiziționând articole de pe Remixshop.ro.

Acum văd că au o nouă găselniță. Dacă urmăriți acest link de aici și vă faceți cont la ei, aveți un discount de 20 de lei la prima comandă, iar eu, de asemenea, beneficiez de 20 de lei la o comandă de a mea. Deci dacă aveți puțin timp, vă recomand să vă faceți un cont, pentru a fi la curent cu noutățile lor, sau a opta pentru acel serviciu de vânzare/donare de haine.

P.S. Atenție! La comandarea RemixBag-ului aveți două opțiuni: să-l achiziționați pe cel cu 0 lei costuri, iar în acest caz, hainele care nu sunt urcate pe site, sunt donate sau reciclate, SAU, să optați pentru RemixBag-ul cu costul de 19.90 lei, care vă restituie produsele care nu sunt urcate pe site. Eu am un regret că am optat mereu pentru sacul cu zero costuri și am fost surprinsă să constat că nu mi-au urcat niște săndăluțe foarte elegante, de la firma Bata, dar pe care eu nu le foloseam. Dacă optam pentru sacul cu retur, le-aș fi primit înapoi și le găseam eu un cumpărător (erau aproape noi)...

Ca idee, eu am reușit să vând haine în valoare de aproximativ 300 lei, trimitând 4 saci de haine pe care nu le mai foloseam...

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să mi le adresați!

Cu gânduri bune,

Irina

16 comments:

  1. Se pot trimite si haine folosite? Evident care sunt intr-o stare cat de cat buna si care sa nu aiba uzura mare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da! Daca doresti sa le trimiti spre a fi vandute acolo, vezi lista aceasta, pentru ca primesc doar anumite firme: https://remixshop.com/ro/brands/catalogue

      Daca doresti sa fie trimise doar spre a fi reciclate, poti trimite orice.

      Delete
    2. deci nu. Produse neconforme, vand niste carpite pe care nici doamna de serviciu de la bloc nu le-a vrut. Vrei sa dai retur, ramai cu taxa de curierat platita. Ii suni, esti obraznicit de operatoare. Produsele nu corespund descrierii, masurate aiurea. Asta cu cumparatul de la ei. De vandut, nu am incercat si nu voi incerca sa mai am de-a face. Din 6 comenzi 3 gresite. Daca suportati sa fiti bataia lor de joc, puteti incerca.

      Delete
    3. Uitasem. Hainele de la remix 2nd hand au preturi mai mari decat cele noi de pe fashion days si sunt intr-o stare jalnica

      Delete
    4. Imi pare rau ca ati avut o experienta atat de neplacuta cu acest magazin. Eu am fost multumita mereu de ce am comandat, n-am primit niciodata haine sub calitatea celor prezentate pe site. Da, au si preturi foarte mari, pentru ca unele haine sunt in sistem de outlet, sau noi, cu eticheta, iar altele sunt pur si simplu de la case de moda care au preturi foarte piperate (Desigual, Moschino etc.). Eu nu am avut bani de fashion days, asa ca am comandat de aici si din alta parte. Repet, imi pare rau de experienta dvs., insa ce am scris pe blog e strict parerea unui client multumit. Nici bani n-am primit pentru aceasta postare, ca sa zic ca as fi scris altceva decat adevarul. Eu una nu ma vand pentru nimic in lume, minciuna nu e in sistemul meu de valori.

      P.S. Taxa de retur se plateste, asta e valabil si pentru alte site-uri.

      Delete
  2. Daca doresti sa vinzi la ei este un scam, pentru ca iti promit o suma si la final ajung sa-ti plateasca o suma meschina.Exemplu concret, pentru niste ugg-uri tip clogs au afisat suma de 150 lei si au platit la final 30 lei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna ziua, Dana.

      Da, am observat ca au schimbat niste lucruri privind vanzarea pe platforma lor, cand am mai incercat sa vand ceva in 2020 prin ei. Am avut rezultate mai bune pe Okazii, decat pe Remix.

      Repet inca o data faptul ca nu am vreo colaborare cu ei, ci la vremea respectiva (acum 2 ani) eram multumita de serviciul acesta al lor si cumparam destul de des si haine de la ei. Si eu, la ultima tentativa de a vinde prin Remix, am luat 2-3 lei, insa nici nu am trimis lucruri de o foarte mare valoare...

      Numai bine!

      Delete
  3. Am trimis haine foarte scumpe, 20 de bucăți și pe 13 articole mi-au dat 21 de bani. Cele 13 articole erau haine de blană, fuste superbe 123 brand era fusta nouă, fuste marks&spancer, h&m: impecabile, jeans foarte buni: unul era de la Armani, totul de firmă. Peste 2000 de lei valorau în realitate și nu mi-au dat nimic pe ele! Au bifat tot felul de scuze. Mi-au dat pe 7 articole doar, 174,53lei din 600 lei preevaluare preț. Au bifat: nu corespunde cu descrierea. E o țeapă parțială, remix atunci când vinzi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am patit la fel .haine noi de brand le am trimis .mi au dat raspuns ca nu corespund dar nu le au trimis inapoi

      Delete
  4. Am, mai nou, o părere foarte proasta despre remix. Am primit o fusta din piele ecologica, despre care scria în descriere că nu prezintă UE de folosire, Intr-o stare jalnică. Pielea ruptă, jupuită. Fusta efectiv nu se poate purta. Pentru retur am mai platit și 16 lei. A fost ulta comanda pusă pe site. Fusta ruptă era redusă de la vreo 150 lei. Cine ar da banii aia pe o fusta ruptă?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am scris strict despre experienta mea, n am nici o afiliere cu ei.

      Delete
    2. Fiecare...cu experiența lui. Eu am descoperit târziu site-ul și nu mă mai satur de cumpărături. Mi-am luat de la rochii de firma ,outlet dar reduse bine, poate 45,50 lei rochita până la hăinuțe de piele ,nepurtate, 40 lei bucata, doua am luat, genti de firma noi...dar am prins reduceri masive, cu 100, 120 Ron.

      Delete
  5. Buna ziua! Văd că se discută intens aici despre remixshop și v as ruga să mi spuneți dacă știți ceva despre numere, se potrivesc, sau nu? Tabelul lor de mărimi este pus acolo, dar nu mi se pare scris cu simțul răspunderii, pentru clienții lor. Trebuie sa mi sosească o comanda cu un paltonaș iar eu îmi rod unghiile gandindu mă că n o sa mi vina. Am rezolvat problema și dilema chiar acum și am zis curierului sa bage un retur cinstit, până s or gândi cei de la remix sa măsoare cat de cat hainele, că să știe omul pe ce da banii. Seconduri sunt multe la noi și mă așteaptă ca sa mi ia banii.

    ReplyDelete
  6. Remix , AM TRIMIS HAINE NOI ORIGINALE DE BRAND ..MI AU SCRIS CA NU CORESPUND.. APOI LAM VAZUT ARTICOLELE MELE POSTATE LA VANZARE
    HOTIE

    ReplyDelete
  7. De ce nu sunt de acord cei de la remix sa vanda produsele cu verificare colet? Il vad, imi place, il cumpar, nu e conform descrierii de pe site, retur !

    ReplyDelete
  8. Am si eu doua experiente cu ei. Un colet cu haine si pantofi aproape noi, unele chiar noi, care nu au mai ajuns chipurile niciodata la ei. Am urmarit o vreme sa vad daca totusi nu au ajuns de fapt si le-au pus la vanzare. M-am lasat pagubasa. Inca o data am mai incercat si am trimis haine care au fost clar subevaluate, cu diverse pretexte, mi au dat preturi derizorii pentru ele. Asta la capitolul vanzare. Cred ca din schema asta castiga extrem de mult, la modul ca iti iau haine bune, nu-ti dai mai nimic pe ele, dupa care le vand si castiga ei din ele. Insa, pe de alta parte, am cumparat de cateva ori produse foarte bune, cu preturi foarte bune, insa punand cap la cap cele doua povesti, eu inteleg ca m-am bucurat sa cumpar pe bani putini lucruri pe care altii le-au vandut ca sa nu primeasca mai nimic pe ele, ceea ce mi se pare foarte trist, si cred ca asemenea practici comerciale ar trebui descurajate si facute publice.
    Citind postarile de mai sus tind sa cred ca in situatia mea sunt foarte multe persoane si ca asta e modul lor obisnuit de lucru.
    Dar din moment ce ei sunt cu sediul in Bulgaria nici nu vad cum i-am putea reclama cumva cuiva care sa ne si bage in seama. Si cu asta cercul vicios se inchide cat se poate de elegant.

    ReplyDelete

Pericol de electrocutare!

Aș fi vrut să scriu pe blog despre un subiect mai vesel, sau plăcut, dar cum pe mai toate canalele media găsim mult conținut lipsit de subst...